Adventní dílnička 2017

01.12.2017 - 19:25

Nastal čas adventu, předvánočního očekávání, k němuž podle nás víc než cokoli jiného patří nejrůznější vyrábění, ať už jsou to dárky pro naše blízké nebo výzdoba a zkrášlení míst kolem nás. My z Pionýrské skupiny Záře jsme se sešli těsně před 1. adventní nedělí, 29. listopadu, abychom se již tradičně věnovali výrobě adventních věnců a dalších ozdůbek s oddílovými dětmi i jejich rodiči. Nutno říci, že klubovna opět praskala ve švech, zúčastnilo se dvanáct rodin a každá se na konci mohla pochlubit společně vytvořeným dílem. Výsledky si můžete brzy prohlédnout v naší fotogalerii

Letošní, již 6. ročník Adventní dílničky přinesl i jeden krásný rekord: účast TŘÍ tatínků v plném nasazení!

Potkali jsme se s dětmi z nejmladšího i nejstaršího oddílu (Dráčci a OiO) - a kromě zdobení věnců si vyzkoušely také ubrouskovou techniku a tvorbu vánočních závěsných obrázků. 

A aby byla pohoda úplná, nechybělo samozřejmě občerstvení v podobě kávy, čaje, domácího štrůdlu a cukroví! Pak už snad není jiná možnost, než odcházet s úsměvem na tváři a užívat si kouzelnou atmosféru navzdory všem plískanicím a shonům, jež nás do konce roku čekají. A snad si nikdo z nás nezapomene v neděli 3. prosince zapálit tu první adventní svíčku :-)