Blobík v Liberci!

19.11.2018 - 11:36

Blobík se vydal do Liberce. Netradičně jsme se sešli na Černém mostě a vyrazili vstříc Liberci. Vyzkoušeli jsme i Liberecké MHD a dorazili na místo - DDM Větrník. Ubytovali jsme se v tělocvičně a v průbehu večera jsme hráli deskové hry. Tady vznikaly nezapomenutelné výkřiky. Můžeme jmenovat třeba popis čerta, který má rohy, ocas a JAZYK, KOBLIHA se jako koblížek opravdu neuznává, nebo FORMAN ŠEJTROČEK, který byl velmi nechtěným pojmem :)

V sobotu jsme si přivstali, abychom stihli ZOO. Zjistili jsme, že i z okna naší budovy vidíme slony, a tak jsme se natěšili a vyrazili do ZOO. Počasí se nám vydařilo, i přesto, že byla obrovská zima, nám svítilo sluníčko a my viděli spoustu zvířátek. Přes slony, lvy, zebry a žirafy až k pandám červeným nebo vyhlášeným bílým tygrům. Nakonec nás paní vedoucí dotáhla až k Liberecké radnici, kde nás uplatila horkou čokoládou za tuto námahu.

V neděli jsme se museli brzy zabalit a vyráželi jsme z Liberce už v 10 ráno. Bylo tam -8 stupňů! Málem jsme zmrzli, ale autobus přijel včas, a tak jsme se dostali do Prahy, kde jsme se v klubovně naobědvali a spořádaně jsme si dali poledňáček.

Více z naší výpravy můžete vidět na našem instagramu [zare.cz] nebo na našich facebookových stránkách: https://www.facebook.com/zare.cz/