Další úspěšný Mikulášský podvečer

06.12.2012 - 11:13

5. prosince se na konečné autobusu Sídliště Bohnice v Praze 8 v Bohnicích uskutečnil již pátý ročník Mikulášského podvečeru. Tato naše již tradiční akce přilákala opět spousty rodičů i jejich dětí, aby si tak s námi užili MIkulášskou atmosféru.

Na děti zde čekal Mikuláš, čert i anděl, kteří rozdávali (samozřejmě za nějakou tu básničku) sladké odměny. Ti nejmenší byli dokonce od povinnosti říkat básničku osvobozeni a získali sladkou odměnu třeba jen za to, že překonali svůj strach z našeho čerta.

Kromě této trojice čekali na děti i nejrůznější hry a soutěže, za které také dostávali sladké odměny. Děti se v nich pokoušeli trefit bramborou do čertí tlamy, poznat poslepu ovoce, namalovat si, vystříhnout a složit čerta a Mikuláše, chytit čertův ocas, najít v hromadě kuliček bonbony a nebo prutem chytit v kádi kapra.

Celý večer doprovázela reprodukovaná hudba, která byla oživena uměleckým vystoupením našeho oddílu Rarášci, kteří zazpívali několik Vánočních koled.

Počasí bylo přívětivé (nepršelo ani nesněžilo a bylo tepleji, než při posledních ročnících) a účastníků bylo také ještě o něco více, než minule, takže se dá říci, že akce dopadla na výbornou.

Doufáme, že jste si to všichni moc užili a třeba se uvidíme zase příští rok!

Ajnštajn 

Fotky z akce můžete nalézt v naší fotogalerii.