Je tu nový školní rok a s ním i příležitost navštívit naše oddíly!

08.09.2019 - 19:00

Přejeme všem čerstvým i protřelým školákům hodně zdaru do školního roku 2019/2020, ať vám vše vychází tak, jak si přejete a učení jde dobře od ruky!

A hodí se připojit srdečnou pozvánku pro všechny, kteří si chtějí po vyučování také užít nějakou tu zábavu: Naše oddíly nabízí bohatý program zahrnující hry, rukodělnou činnost, víkendové výpravy do přírody, neformální výuku tábornických dovedností... zkrátka všestrannou činnost, která je přizpůsobena věku dětí a jejich schopnostem. Děti si zde budují nová přátelství mimo školní lavice a dle naší zkušenosti tyto vztahy často vydrží dlouhé roky, neboť je drží pohromadě mnoho radostných zážitků, zdolávání překážek, spolupráce. Děti mohou v oddílech vyrůst až do instruktorského věku a sami se podílet na přípravě programu pro ty mladší, což je zkušenost, která se jim v životě určitě neztratí.

V tuto chvíli máme volná místa ve dvou oddílech pro děti ve věku 5-7 let a 8-10 let. Dveře klubovny jsou otevřené přímo pro vás, klidně se přijďte podívat jen na zkoušku, nic za to nedáte!

Nejmenší (5-7 let) nechť zavítají do klubovny každou středu od 17:30 do 18:30 na oddíl Čiperkové.

Ti starší (8-10 let) mohou v pondělky od 17:00 do 18:30 nahlédnout mezi Pelikány - vemte kamarády a vytvořte si jedinečnou partu, momentálně je kapacita prakticky prázdná, takže není třeba se obávat vstupu do již zaběhnutého kolektivu a zároveň o zábavu bude také postaráno. 

TĚŠÍME SE NA VÁS!