Kulíščí výprava do neznáma!

26.11.2014 - 17:24

O víkendu ze 14. na 16. listopadu jsme se vypravili na dalekou cestu na neznámou nově objevenou planetu. Po výstupu z naší vesmírné lodi Kulišárny jsme se objevili v městečku Heřmaničky.

Cesta tam

Byla už tma, a tak jsme poslali 4 kadety na průzkum, ale nevrátili se! Proto jsme se vydali po jejich stopách. A ejhle. Přepadli nás. Tamní domoroci bohužel nevěnovali pozornost tomu, že přicházíme v míru pouze na průzkum, a tak zajali kapitána a nás odvedli do chaloupky Na Březině. V našem přiděleném pokoji jsme se krásně uvelebili a připravili ke spánku a už jen přemýšleli, co nás zítra čeká.

Snídaně
Druhý den jsme se probudili a čekalo nás velké překvapení. Přijela velitelka celé cizí planety a k tomu překvapení... zamilovala si našeho vesmírného psa Crazy. Dala nám díky ní šanci dokázat, že jsme přišli v míru. Ale nejprve jsme si museli ulovit své jídlo, protože nám ani najíst nechtěli dát, a tak jsme běhali po louce a honili tamní zvířata. Ale nakonec nám je alespoň uvařili a chutnalo to skoro jako kuřecí maso se sýrovou omáčkou u nás.

Na senu
Odpoledne nám přišla šifra od kapitána. Nikdo nevěděl, jak to dokázala, ale přišla nám šifra, ze které jsme se dozvěděli, že musíme uspat strážce, aby nám jejich velitelka pořádně naslouchala. To se nám po sestavení uspávacího séra povedlo a v noci, když strážci tvrdě usnuli, jsme velitece dokázali, že nehodláme udělat cokoliv zlého a připomněli jí, jak vypadal Kuloid Zebyrafa.

Zebyrafa
Další den jsme opouštěli novou planetu jako přátelé.

Kompletní fotodokumentace výzkumu je k dispozici v naší Kulíščí fotogalerii (naleznete jí na konci).

Zebyrafa