Setkání pražských pionýrských skupin

18.09.2016 - 18:56

Věřte nevěřte, ale pionýři umí zázraky. I přes předpověď meteorologů si pionýři objednali pěkné počasí. I když se tomu dá jen těžko věřit, opravdu nám skoro nepršelo. Jen v noci z pátku na sobotu a malou přeháňku jsme potkali v sobotu kolem poledne při návratu z procházky do Ledče nad Sázavou. 

Abych uvedla na pravou míru, setkání pražských pionýrských skupin se konalo tento víkend 16. - 18. září na základně Morgana u Ledče nad Sázavou.

Všechno bylo asi takto. Hezky jsme se projeli vlakem a již za tmy vystoupili ve Světlé nad Sázavou a vydali se na dlooouhou cestu na Morganu. Postavili jsme stany, slupli večeři, chvilku poseděli u táboráku a šli se zachumlat do spacáků. Ráno po domácí snídani jsme se dohodli kam na výlet a s nevídanou rychlostí jsme cestu tam i zpátky. Po špekáčkovém obědě jsme si spolu s ostatními oddíly zahrály připravenou hru. Odpoledne uteklo jako voda a po společné večeři jsme zase poseděli s ostatními pionýry u ohně. Tam jsme také byli ohodnoceni za odpolední hru, kde se jedna skupinka z našich oddílů umístila na prvním místě. Ale aby to nebylo všechno, tak nás ještě před spaním čekala noční bojovka, kde se nám podařilo získat indície potřebné do našich oddílových etapových her. No a potom hurá na kutě, abychom byli na ráno plní sil. Po vydatném spánku, jsme dopoledne všichni pionýři dohromady, vytvořili 3D obraz. No a pak už zbyl jen oběd, cesta na vlak a posázavským pacifikem hurá k domovu. Ale počasí opravdu "objednali" výborné. Děkujeme