Podzimní prázdniny na Asgardu (25.-31. října 2021)

08.11.2021 - 19:30

Letošní podzimní prázdniny jsme hledali ztracenou královskou korunu Karla IV. Skupiny odvážných rodů (Rožmberků, Lobkowiczů, Benešovců a Valdštejnů) se vydaly za dobrodružstvím na malebnou základnu Asgard, ležící u Jindřichova Hradce.

Zde příslušníci rodů společnými silami postupovali podle nalezeného poškozeného svitku, plnili různé šifry, úkoly náročné jak psychicky, tak fyzicky. Nechyběla ani "bojovka" za tmy s kameny odvahy a stavěním obrázků ze světýlek. Vše pak vyvrcholilo úkolem posledním a nejtěžším: Indicie nás směřovala na jakýsi ostrov...

A podle toho, že jsme našli lopatu a buzolu, nám bylo jasné, že to nebude nic lehkého. Vydali jsme se tedy na lodích na ostrov kde jsme pomocí buzoly našli přesné místo, a o pár chvil později vykopali truhlici s královskou korunou a pokladem v ní. Naši cestu jsme samozřejmě náležitě oslavili a poklad v truhle si rozdělili společně s odměnami.

Kromě těchto úkolů a her jsme jeden den strávili také na výletě do Jindřichova Hradce, kde jsme si prohlédli zámek a navštívili Krýzovy jesličky, což je největší lidový mechanický betlém na světě, dokonce zapsaný v Guinessově knize rekordů. Základna Asgard je nádherné místo a věříme, že nás sem ještě nějaké to dobrodružství zavede.

Do našich společných podzimních dnů můžete nahlédnout v naší fotogalerii zde.