!!!Pozastavení oddílové činnosti Záře!!!

10.03.2020 - 16:49

Vážení rodiče,

vzhledem k nařízení Bezpečnostní rady státu, která kvůli snaze omezit šíření koronaviru COVID-19 nařídila zrušit výuku ve všech školách a všechny akce nad 100 lidí, a také vzhledem k doporučení předsedy Pionýra, přerušujeme od zítřejšího dne (11. 3. 2020) do odvolání oddílovou činnost Pionýrské skupiny Záře.

Je to jednak proto, že také nechceme přispět k šíření COVID-19, ale hlavně naši vedoucí i některé děti jezdí na oddílové schůzky MHD. Jsme také přesvědčení, že by účast na schůzkách, i pokud bychom je nezrušili, byla minimální. Ke stejnému kroku se rozhodla také DDM a ostatní dětské organizace.

Aktuální situaci pečlivě sledujeme a budeme se ji přizpůsobovat. O dalších změnách v naší činnosti a akcích pro veřejnost vás budeme nadále informovat zde na našich stránkách https://www.zare.cz/ a na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/zare.cz/. Můžete se také obrátit na vašeho oddílového vedoucího.

Stejně tak doporučujeme sledovat obecné aktuální informace naříklad zde: http://hygpraha.cz/ a http://mzcr.cz/ .

Děkujeme za pochopení, o obnovení činnosti vás budeme informovat ihned, jakmile o tom rozhodneme

Karel Vlasák
Vedoucí Pionýrské skupiny Záře

PS.: Informace ohledně karantény a ošetřovném naleznete na https://www.cssz.cz/web/cz/-/karantena-a-osetrovne-informace-pro-rodice-a-skolska-obdobna-zarizeni-