Výprava za bouří, zemětřesením a elektrikou - oddíl Dráčci v Liberci!

02.10.2018 - 14:16

Poslední zářijový víkend (27.9.-30.9.), který byl prodloužený díky svátku, jsme využili s oddílem Dráčci k výpravě do Liberce. Na cestu se vydalo 8 členů jednoho z nejmladších oddílů na naší skupině a s nimi dva vedoucí a dvě instruktorky.

Ve čtvrtek večer jsme dorazili do DDM Větrník v Liberci, kde jsme se s pohádkou uložili, abychom se pořádně připravili na další den. 
V pátek jsme vyrazili na celý den do Liberecké zoo, kde jsme viděli: bílé tygry, krmení lachtanů a jejich bláznivě kousky, slony, nakrmili kozy a viděli spoustu dalších zvířátek. 
V sobotu jsme dopoledne strávili na místním lanovém hřišti a odpoledne jsme se vydali do IQ Landie kde jsme viděli nejrůznější pokusy a vynálezy, mohli jsme si vyzkoušet jak rychle běháme nebo jakou máme sílu, také jsme viděli elektrickou show s Teslovým transformátorem nebo jsme si otestovali, jaké je zažít zemětřesení. 
V neděli těsně před odjezdem jsme navštívili Dinopark plaza Liberec, kde jsme viděli množství dinosaurů a něco se o nich i dozvěděli. Okusili jsme na vlastní kůži druhohorní bouři a celkově jsme si celý prodloužený víkend užili na maximum.