Český den proti rakovině

04.10.2021 - 22:13

I přesto, že se 25. ročník sbírky Ligy proti rakovině Praha konal i letos v posunutém zářijovém termínu, jsme si ho nemohli nechat ujít. A proto se ve středu 29.9. hezky z rána sešli naši prodejci v klubovně, navlékli žlutá trička a vyrazili na své neoficiální stanoviště u metra Letňany. Tam členové našeho oddílu Pelikánů, samozřejmě i s dozorem svých vedoucích, od sedmi hodin usilovně prodávali známé kytičky všem zájemcům, kteří tudy projížděli na své cestě do hlavního města. 

Prodejní tým na tomto stanovišti prodával až do třetí hodiny odpolední, kdy se znaveni a obtěžkáni štědrými dary všech přispívajících vydali zpět do klubovny odevzdat svou tržbu. Teď, den po oficiálním ukončení akce, vám můžeme oznámit, že přes naše prodejce prošly příspěvky v celkové hodnotě 30 829Kč utržených za prodej 835 symbolických kytiček.

Děkujeme našim prodejcům za zapojení a hlavně vám, co jste přispěli do sbírky ať už u nás, či přes jiné dobrovolníky, co se do akce zapojili. Budeme se na vás všechny těšit na dalším ročníku, tentokrát snad již v tradičním květnovém termínu.