Dobrodružný listopad u Dráčků

05.12.2023 - 21:59

Během první schůzky se Dráčci pustili do batikování látkových tašek. Před tvoření si společně venku vyzkoušeli střelbu z nových luků s přísavkami. Schůzku zakončili hrou Upír.

Druhá schůzka ověřovala jak moc se Dráčci zlepšili za poslední rok v táborových dovednostech. Ve dvojicích se pustili do plnění stanovišť, na kterých si ověřili svoje schopnosti ve vázání uzlů, stavění stanu, luštění a zašifrování zpráv, orientace v mapě a poznávání turistických značek. 
 

Třetí schůzku Dráčci spojili s přespávačkou během, které si užili spoustu legrace. Tvořili různá mýdla, malovali tašky, hrály Maria a deskovky. Na závěr se společně vydali na průzkumnou misi do Národního muzea. 
 

Čtvrtá schůzka se nesla v duchu zkoušení a ověřování schopností hrdinů k jejich závěrečné myší výpravě, která se nezadržitelně blíží. Na stanovištích měli různorodé úkoly, které ověřovali jejich schopnosti. První stanoviště se zaměřovala na logiku díky skládání obrázkových hlavolamů. Druhé na předvídání událostí při odebírání kostek. Třetí na přesnost při shození co nejvíce kuželek na jednu ránu. Čtvrté na paměť při zapamatování si detailu obrázku. Poslední páté na přemýšlení při hádaní hádanek. 

Závěrečná pátá schůzka Dráčků proběhla už  trochu ve vánočním duchu, protože jsme se pustili do tvorby adventních dekorací a svícnů.