Dráčci na ABC festivalu🤹🏻‍♀️

31.05.2022 - 12:20

Dráčci se rozhodli strávit celý poslední květnový víkend společně v klubovně.

V pátek se sešli, a ze všeho nejdříve se rozhodli využít krásného počasí a vyrazili na hřiště, kde si zahráli různé hry. Před večeří si Dráčci stihli zahrát ještě jejich oblíbené deskovky. Po večeři nastal čas na slibovaný turnaj v Mario Kart. Po dohrání Maria si všichni lehli do spacáčků ve kterých koukali na pohádku, u které postupně usnuli.

V sobotu je čekal náročný den, během kterého si dopoledne vyzkoušeli nové deskovky a dokonce si stihli udělat i vlastní pizzu, kterou si dali k obědu. Odpoledne vyrazili Dráčci do centra Prahy na tajemnou výpravu, kterou zakončili úspěšným zvládnutím únikové hry Pokoj. Po večeři si Dráčci společně zahráli deskovky a Maria, po kterém šli spát. 

Neděle proběhla v duchu festivalu ABC, který se konal v prostorách Národního zemědělského muzea v Praze na Letné, kde si Dráčci vyzkoušeli virtuální realitu i vědecké experimenty. Učili se kreslit komiksy a vyzkoušeli si, jak přežít v divoké přírodě, vytáhnout ježka z klece, vyrobili si originální penál a zúčastnili se nejrůznějších sportovních disciplín a vědomostních úkolů, díky kterým se blíže seznámili s Národním zemědělským muzeem. Po náročném dnu se v odpoledních hodinách všichni rozešli do svých domovů.