Duben s Marťánky

02.05.2022 - 17:23

Marťánci v dubnu procestovali zase další kus vesmíru! Podívejte se na jejich cestu:

5.4. - Odpadková planeta

Tento týden jsme se vydali na znečištěnou planetu, kde jsme měli za úkol sesbírat všechny odpadky a následně je roztřídit do správných kontejnerů. Všechny děti rozpoznaly do jakého kontejneru, co patří, a tak zachránily znečištěnou planetu. Stejně jako na znečištěné planetě jsme zjistili, že i na té naší je třeba třídit odpad, aby nedopadla podobně jako právě ta, která už se nenazývá znečištěná, ale čistá ❤️

12.4. - Policejní planeta

Dnes jsme přistáli na policejní planetě, kde jsme se nedopatřením dopustili krádeže aut, a tak se zapojili do policejní honičky. Nakonec jsme však prokázali, že nejsme žádní zloději, ale hodní policisté, a tak jsme se s klidem mohli přenést zpět na Zem. 

19.4. - Kreslící planeta

Dnes jsme byli na kreslící planete, kde jsme si nasbírali místní pastelky, aby si každý mohl nakreslit vesmírnou raketu🚀Poté jsme ohledávali okolí a pomoci obrázku jsme ho řádně zmapovali. Poté jsme odletěli zpět domu na Zem:)

26.4. - Dinosauří planeta

Dinosauři, byť na naší planetě nepřežili, tahle planeta je jich plná. Naše raketa zde přistála a my se nestačili divit, kolik různých druhů dinosaurů tu žije. Vyzkoušeli jsme jak se jim tu žije. Rozdělili jsme se na býložravce a masožravce, mezi kterými proběhl boj hadrovými koulemi, který nakonec skončil skamaráděním se, protože si obě strany přinesli navzájem to, co mají nejradši. Nakonec, aby dinosaury nepotkal stejný osud jako na zemi, jsme jim nakreslili kanón, který je ochrání před meteoritem.

Tak to byl duben u Marťánků. Nezapomeňte nás sledovat ve fotogalerii, která je průběžně aktualizovaná.