Fotovýprava Pelikánů do Jindřichova Hradce

14.11.2019 - 16:59

 

Nadešel lispoad a s ním i čas na první výpravu Pelikánů, po letošním velkém přílivu nových kamarádů do party. Cíl naší cesty byl Jindřichův Hradec, kam jsme dorazili v pátek pozdě večer, takže nezbyl čas na moc jiného, než se zabydlet a jít spát.

Sobotní ráno nás přivítalo nepříjemným dešťem, který nás tak na celé dopoledne upoutal do prostor klubovny, kde jsme přespávali. Déšť naštěstí s obědem přestal a tak jsme vyrazili za hlavním cílem naší výpravy - výletem do Jindřichohradecké přírody v honbě za krásnými fotkami. Uspořádali jsme tak naší soukromou soutěž o nejkrásnější fotku.

Výlet byl zakončen jízdou v místním úzkokolejovém vláčku a návštěvou kavárny, kde jsme si dali kakao pro zahřátí prstů ztuhlých od zimy a focení. Večer jsme si pak vyhlásili nejhezčí fotku z kolekce každého fotografa i celkového vítěze a šli na kutě.

Abychom v neděli nepřijeli zase pozdě večer bylo nedělní dopoledne naplněno svižným úklidem a balením, po kterém následoval rychlý přesun na vlak zpět do Prahy.

Hned na pondělní schůzce jsme si označili o víkendu splňená Pionýrská dobrodružství a vyvěsili v klubovně své fotky. Některé dokonce focení tak nadchlo, že si vyžádali přihlášku do Pionýrské fotosoutěže Clona.

Už se těšíme na jarní výpravu, tentokrát přímo pod širé nebe! :-)

Výběr z fotek našich mladých fotografů a další naleznete v naší Fotogalerii