Leden v režii Dráčků

03.04.2024 - 21:40

Během první lednové schůzky se Dráčci pustili do přípravy na putování časem.  Nejdříve si sepsali seznam věcí, které budou na cestování potřebovat, ale nebylo to tak jednoduché, protože všechny věci musely pobrat do jedné minuty. Dále se museli připravit na rychlé úniky, proto jsme začali trénovat formou pětiminutových výzev.  Na závěr si Dráčci vyzkoušeli ještě svoji schopnost orientace ve tmě.

Dráčci druhou únorovou schůzku testovali a rozšiřovali své znalosti o významných osobách historie, které bychom mohli při svých toulkách potkat. Také jsme si společně zahráli deskové hry

Třetí schůzka se nesla ve sportovním duchu, při kterém jsme začali turnajem v ping pongu. Poté jsme pokračovali běháním po stanovištích, na kterých jsme procvičili hlavu plněním logických úkolů.

Poslední lednová schůzka byla zasvěcena prvním přípravám stanovišť na naše pálení čarodějnic. Dráčci se tím seznámili s přípravou otevřených akcí a co vše je k nim potřeba. Na závěr jsme si každý vytvořili šťastnou bambulku, která nás bude ochraňovat.