Listopadová výprava Dráčků

22.11.2022 - 23:38

Minulý týden se Dráčci vydali na svoji první výpravu v letošním školním roce. Kvůli drobným potížím bohužel nemohly vyrazit na celou dobu mimo Prahu, ale i tak si to užili jak jen to šlo. Sešly se už ve středu večer v klubovně kde si zahráli svoji oblíbenou deskovou hru Vládci Tokia. Po večeři stihli objevit krvelačného upíra a zahrát si Just dance a Maria. 

Ve čtvrtek bohužel počasí moc nepřálo takže Dráčci tento sváteční den strávili  převážně v klubovně kde se učili nové deskové hry nebo si zahráli svoje oblíbené  jako například Similo, Hoď a kroť, Medvědi vs mimina, Labilní jednorožci,  Karak a mnoho dalších. Hrát celý den deskové hry samozřejmě ne všechny baví, takže každou hru proložili trochu jinou aktivitou tvořili  z Fimo hmoty, kreslili, hráli pohybové hry nebo vyráběli za pomoci 3D per. Před večeří vyrazili i na krátkou procházku. Večer se pustili do malování figurek z Plyšové hlídky a Lesa bratří Grimmů. Simpsonovi ve filmu doprovodili Dráčky do říše snů. 

V pátek si Dráčci  k snídani dali štrůdl na posilněnou a vyrazili si zahrát laser game do nově otevřené arény v Holešovicích. Kde si to všichni moc užili. Protože počasí pořad ještě nepřálo venkovním aktivitám museli Dráčci oželet objevování Skrytých příběhu Prahy a místo toho se vydat do Hravého světa LEGA, kde se pustili do nejrůznějšího tvoření, které bylo večer odměněno výrobou domácí pizzy a sladkou odměnou v podobě cukrové vaty. Večer si Dráčci zahráli   Pot’s a  Overcooked na dobrou noc je tentokrát doprovázela pohádka Alenka v říši divů.

V sobotu Dráčci dostali k snídani toustík zabalili si do batůžku svačinu a plavky a vyrazili směr Smíchovské nádraží kde na ně čekal vláček, který je zavezl do Berouna. Z nádraží Dráčci vyrazili do místního aquaparku, kde si naplno užili tobogány, klouzačky, skokánky, bouřlivou jeskyni a nakonec si zašli i odpočinout do vířivky. Po třech hodinách cachtáni se Dráčci vydali i na průzkum místního náměstí po kterém následovala cesta vláčkem do Prahy. Večer se Dráčci pustili do dalšího tvoření z Fimo hmoty po kterém si dali turnaj v Mariu a šli spinkat. 

V neděli se Dráčci pustili do velkého úklidu klubovny. Odměnou za úklid pro ně byla cukrová vata a vylévání mýdel, které si parádně užili. Po obědě si pobalili poslední věci a už se těšili na svoje maminky a tatínky, kteří si je co nevidět vyzvedli. 

Výprava se povedla a všichni si ji moc užili, už se těšíme na další.

Další fotky z výpravy si můžete prohlédnout v naší galerii: https://eu.zonerama.com/zare/Album/9184408