Oddíly Záře v roce 2023 - jedeme naplno!

23.01.2023 - 11:55

V Novém roce se opět začaly scházet naše pravidelné oddíly pro děti, a to nejen ty dobře známé, ale také jeden zbrusu nový - vítáme v našich řadách nové nejmladší členy z oddílu Teetové!

A srdečně zveme další předškoláky i čerstvé školáky, aby se přidali. Zatím proběhly dvě úspěšné schůzky a rozhodně nikdy není pozdě se připojit.

Nevíte, co od toho očekávat? Nebojte se. S aktivitami jednotlivých oddílů se můžete seznámit jednak v sekci Oddíly na hlavní stránce tohoto webu (nahlédněte do kronik nebo do fotogalerií), ale prezentujeme se i na sociálních sítích (fb, insta).

Pelikáni se v tomto školním roce stali expedičním týmem, který se spolu s dalšími pražskými skupinami v rámci hry Kurupira vydává do Amazonie za pravěkými životními formami.

Marťánci, náš druhý nejmladší oddíl, rovněž cestuje po světě, a to rovnou s vlastní cestovní  kanceláří - podívali se do USA v čase Halloweenu, do zimou pokrytého Norska, ale také třeba do Rumunska za Drákulou.

Čiperkové, to jsou už takoví naši mazáci, si troufli pustit se do prozkoumávání a oprav LEGOLANDU aneb světa postaveného z LEGA. V rámci jejich výprav a výletů pochopitelně nechyběla návštěva pražského Muzea Lega, které se honosí prvenstvím mezi českými i světovými muzei svého druhu.

Dráčcci, další ze zavedených oddílů, se letos dali do party s myšími hrdiny a pomáhají v různých koutech světa, kde je potřeba.

Všechny pionýrské oddíly v sobě kombinují dobrodružství, zábavu i poznání prostřednictvím her a předem připravovaného programu, ale co je na tom snad nejlepší, je to, že se z oddílových dětí často stanou kamarádi na celý život, vybaveni dovednostmi pro týmovou spolupráci a (společné) překonávání výzev. To určitě stojí za vyzkoušení, nemyslíte? 

Tak přijďte taky :-)