Pionýrský ples

26.03.2024 - 20:19

Dne 8.3. 2024 se konal pionýrský ples, který pořádala naše Pionýrská skupina Záře. Akce byla v kulturním domě Krakov, který se pro hosty otevřel v 19 hodin. Na každého účastníka čekal welcome drink a hned po otevření se začal sál plnit.

Nebyl to jen ples pro zábavu, ale celý večer se nesl v charitativním duchu. Rozhodli jsme se podpořit organizaci Liga proti rakovině Praha a výtěžek z plesu darovat.

Úvodním slovem nás přivítal moderátor Radek a následně ples zahájil náš skupinář Jakub.

Celým večerem nás provázela kapela A LittleBreak, která zahrála české i světové hity. Tančilo se, zpívalo se a také se soutěžilo. Kromě tomboly jsme si zahráli Čáru, kdy se účastníci snažili trefit pukem co nejblíže k čáře. Proběhla také dražba Pionýrského dortu, který se vydražil za krásných 2500 Kč.

Nechyběl ani kvíz, po jehož správném vyplnění se soutěžící dostali do slosování o ceny. Losování nemohl dostat na starost nikdo jiný, než samotná místopředsedkyně Ligy proti rakovině Iva Kurcová.

Celý průběh plesu se nesl v přátelské atmosféře. Ve fotokoutku se střídaly úsměvy a my s radostí můžeme oznámit, že pro Ligu proti rakovině jsme vybrali 7077 Kč.

Byl to velmi příjemný večer, který by si zasloužil nejedno opáčko!

Děkujeme všem za účast a také za příspěvky na dobrou věc. To je tak, když pionýři vymění pohorky a krosny za kvádro a podpatky.

Fotky z akce naleznete zde:

https://eu.zonerama.com/zare/Album/11248098#check-duplicates