Příměstský tábor se blíží

02.08.2020 - 10:44

Rádi bychom Vás, ale hlavně Vaše děti pozvali na příměstský tábor Záře, který proběhne poslední týden v srpnu od 24. 8. do 28. 8. 2020. Během týdne nás čeká spousta zajímavých výletů po celé České republice. Děti s námi mohou být po celou dobu, anebo třeba jen pár dní.
Cena za účast na celém příměstském táboře je 1500,- Kč (300 Kč/den).

Pondělí 24. 8. - vyrazíme společně do Jičína, kde navštívíme Rumcajsův svět, Regionální muzeum hry, Rumcajsovu ševcovnu s Valdickou branou a nakonec nakoukneme i do Rumcajsovy jeskyně.

Úterý 25. 8. - navštívíme Kutnou Horu, kde nás bude čekat prohlídka Kostnice, detektivní divadelní představení Záhada ztracených medailonů a animační program na zámku Kačina.

Středa 26. 8. - čeká nás dobrodružná výprava do hornického skanzenu Mayrau, kde se si mladší účastníci vyrobí lampičky se skřítky a zažijí s nimi prohlídku dolu. Na starší účastníky čeká dobrodružný program v rámci kterého si budou moci vyzkoušet jaké to je být záchranář na blatech. Poté společně zamíříme do Aquaparku Kladno.

Čtvrtek 27. 8. - každý si vyrobí svoji vlastní pizzu, kterou si následně bude moci sníst. Poté společně zamíříme do zábavného parku Krtkův svět.

Pátek 28. 8. - strávíme v Laser game aréně na Braníku kde bude pro nás připraveno několik her a hlavně různých hracích módů, které nejsou běžné dostupné. Následně zamíříme na unikátní výstavu k 55. výročí vzniku Večerníčka.

Fotky z předchozích let naleznete v naší fotogalerii zde.

Vedoucí tábora a kontaktní osoba (přihlášení): Veronika "Verča" Košvancová
E-mail: kos9@seznam.cz
Telefon: +420 722 228 311