Říjen a listopad v dalekém vesmíru

10.12.2021 - 12:23

Jestli se vám pozdává, že se Marťánci dlouho neozvali, je to pravda. Dostali se do velmi dalekého vesmíru, odkud zprávy přicházejí s velkým zpožděním.

V říjnu navštívili Marťánci slepou planetu, kde vyráběli brýle pro všechny místní, aby už nebyli slepí a viděli krásy svého světa. Následně jsme se vydali na pirátskou planetu, kde pomáhali kapitánovi a s pomocí dělových koulí útočili na ostatní posádky. 

V listopadu navštívili planetu rytířů a hned následně na jednorožčí planetě, ze které si odvezli jejich posvátné rohy. Na další schůzce zavítali na opičí planetu, kde si chtěli vystrašené opičky skamarádit, a tak si vyrobili ocásky, aby se jim co nejvíce podobali. Poslední schůzka proběhla na medvědí planetě a jelikož se jim zalíbilo podobat se zvířátkům, zde se vyráběli medvědí ouška.

Říjen byl pro oddíl Marťánků krátký, protože v jeden týden neproběhla schůzka z důvodu Podzimních prázdnin, za to v listopadu si to vynahradili. Počet astronautů se stále po malých krůčkách zvyšuje a i přes nepříznivou situaci na planetě Zemi se stále scházejí v pěkném počtu. Se začínající zimou se více věnují vnitřním aktivitám, protože v době schůzky už mívají tmu. Rozvíjejí svoje motorické schopnosti výrobou různých věcí z papíru, krepových papíru ad. Snaží se i pohybově rozvíjet v rámci toho, co klubovna umožňuje, a v neposlední době si také snaží osvojovat sociální interakce s ostatními astronauty, dětmi i dospělými.

Podívejte se na naši činnost do fotogalerie!

Jen počkejte, co je všechno čeká v prosinci!